Acties ontvang onze laatste acties per mail

€ 269,-

Nieuw en uniek van Bose, de noise masking sleepbuds

€ 269,- 30 dagen niet goed, geld terug ( via Bose )

Bose noise-masking sleepbuds in hun doosje

Slapen. Eindelijk.

Je kent het wel. Storende geluiden zoals snurken, verkeer en luidruchtige buren houden je uit je slaap. Daar wilden we iets aan doen en dus hebben we sleepbuds met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering ontwikkeld. De kleine, comfortabele en volledig draadloze sleepbuds maskeren lawaai met speciale geluiden waarbij je rustig in slaap valt. Zo word je elke dag uitgerust en vol energie wakker.RUSTGEGEVENDE GELUIDEN

Bose sleepbuds zijn ontwikkeld om je een goede nachtrust te geven. Ze streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert, zodat je rustig in slaap valt en de hele nacht kunt doorslapen. Je kunt kiezen uit 10 pre-loaded rustgevende geluiden, sommige speciaal om lawaai maskeren, andere om je te helpen ontspannen.

VOLLEDIG DRAADLOOS

De volledig draadloze sleepbuds zorgen dat je de hele nacht vrij en ongehinderd kunt bewegen.

COMFORTABEL/STABIEL

De kleine oordopjes met zachte StayHear+ Sleeptips (in de maten S/M/L) zijn ideaal voor mensen die op hun zij slapen of veel woelen. Ze passen comfortabel in je oor en blijven goed zitten voor een optimale nachtrust.

OPLAADDOOSJE

Het meegeleverde oplaaddoosje is handig om de sleepbuds veilig op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Het doosje biedt zonder aansluiting op netstroom één volledige oplaadbeurt – ideaal voor als je onderweg bent.

OPLAADBARE ACCU’S

De oplaadbare zilver-zink microaccu’s leveren met één keer opladen een gebruikstijd tot 16 uur.

WEKKERS

Met de Bose Sleep-app kun je wekkers instellen die alleen jij hoort, zodat je de ander niet wakker maakt.


CANCELLING VERSUS MASKING

Een betere oplossing tegen ongewenst lawaai

Voor veel mensen is Bose synoniem met actieve onderdrukking van omgevingslawaai (ANR, Active Noise Reduction). We passen Acoustic Noise Cancelling-technologie toe in veel premium hoofdtelefoons, zoals de QuietComfort 35 headphones II en QuietControl 30 wireless headphones. Maar zelfs in combinatie met de constructie van oordopjes of hoofdtelefoons, die geluid passief buitensluit, kan ANR ongewenst geluid – met name stemfrequenties – niet volledig onhoorbaar maken (denk aan een snurkende partner vlak naast je). Daarom hebben we geluidsmaskering ontwikkeld, waarbij we gebruik maken van de manier waarop verschillende geluidsfrequenties in je binnenoor worden gecombineerd. Als de verschillende geluiden de juiste combinatie van frequenties hebben en het maskerende geluid net iets luider is dan het storende geluid, kunnen je binnenoor en hersenen het storende geluid niet detecteren. Het verdwijnt uit je bewustzijn terwijl je in slaap valt.

Kan ik mijn eigen geluiden toevoegen of muziek streamen? Nee, en daar is een reden voor. Om audio te streamen heb je een grotere accu nodig. Dan zouden de sleepbuds groter worden en dus minder comfortabel. Nu zijn de audiobestanden opgeslagen in de sleepbud, waardoor de accu veel langer meegaat. Het resultaat? De sleepbuds zitten comfortabel en werken de hele nacht. Bovendien hebben we alle vertrouwen in onze focus op technologie voor een optimale ervaring van maskering en ontspanning. Probeer ze, dan ben je het zeker met ons eens. En we gaan nog meer rustgevende geluiden beschikbaar stellen via software-updates.

Bose noise-masking sleepbuds met smartphone

Eén app voor betere nachtrust

Het valt niet altijd mee om in slaap te vallen. Daarom kun je met de Bose Sleep-app de slaapinstellingen gemakkelijk configureren en aanpassen. Download gewoon de app, selecteer een rustgevend geluid, stel het volume in en bepaal hoe lang je ’s nachts je sleepbuds wilt gebruiken. Gebruik elke nacht dezelfde instellingen of experimenteer om te kijken wat jou het best bevalt.

Pictogram Bose Sleep-app

Downloaden in de App Store

Downloaden op Google Play

Slapende vrouw met Bose noise-masking sleepbuds

Comfortabel en prettig

Elk oor is anders. Op basis van talloze 3D-oorscans hebben we kleine oordopjes gemaakt die niet veel groter zijn dan een erwt. Ze passen in bijna elk oor, ook als je op je zij slaapt. De sleepbuds worden geleverd met StayHear+ Sleeptips in drie maten (S/M/L) en zijn voorzien van een flexibele vleugel die past in de bovenrand van je oor. Neem je kussen in de houdgreep. Kruip heerlijk op je zij. Of ga lekker languit liggen. Je sleepbuds blijven de hele nacht comfortabel zitten.

Bose noise-masking sleepbuds in hun oplaaddoosje

Veel meer dan een doosje

Als je je sleepbuds niet gebruikt, kun je ze in dit doosje opbergen en worden ze meteen opgeladen. Het doosje is gemagnetiseerd en houdt de oordopjes dus goed op hun plek tijdens het opladen. Als het doosje niet op het stopcontact is aangesloten, biedt het nog één oplaadbeurt – ideaal voor onderweg.

Wat wij willen?
Dat jij beter slaapt dan ooit.

Je hebt slaap nodig om je goed te voelen, gezond te blijven en alles uit je dag te halen. Toch halen steeds minder mensen de minimale hoeveelheid nachtrust. Met onze expertise op het gebied van geluid, geluidsmanagement en kleine elektronica hebben we comfortabele sleepbuds ontwikkeld, zodat jij van een welverdiende nachtrust kunt genieten.

Foto Brian Mulcahey

‘Door dit enorme probleem op te lossen kunnen we het leven van miljoenen mensen veranderen. Zo eenvoudig is het.’

Brian Mulcahey
CATEGORY DIRECTOR, WELLNESSFoto Liz Dylewicz

‘Er zijn allerlei factoren waardoor mensen moeite hebben met in slaap vallen of doorslapen. Wij richten ons op de rol die geluid hierbij speelt.’

Liz Dylewicz
PRODUCT MANAGER

SPECIFICATIES

Afmetingen/gewicht

 • Sleepbuds:2,38 x 2,69 x 1,42 cm (h x b x d) (2,3 g elk)
 • Doosje:2,70 x 7,70 x 7,70 cm (h x b x d) (111,41 g)

Aanvullende details

 • Oplaadbare zilver-zinkaccu’s
 • Oplaadtijd: Tot 8 uur voor sleepbuds
 • Gebruiksduur accu: Volle accu gaat tot 16 uur mee
 • Oplaaddoosje: Tot 3 uur oplaadtijd

INHOUD VAN DE DOOS

 • Bose noise-masking sleepbuds™
 • Oplaad-/opbergdoosje
 • 3 paar StayHear+ Sleeptips (S/M/L)
 • Wandoplader
 • Usb-kabel
 • Reistasje met trekkoord

« Terug naar acties Meer informatie »