Over Ons

Specialist in Kleur & Geluid

Met meer dan 250m2 winkeloppervlakte kunt u al bijna 85 jaar bij ons terecht voor deskundig advies op het gebied witgoed en bruingoed.

Klantgericht. Deskundig.

Onze winkel bestaat al bijna 85 jaar en is al die tijd al gevestigd aan de Kennemerstraatweg in Heiloo.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een winkel van meer dan 250 m2 met een ruime parkeergelegenheid voor de deur, ook hebben wij een eigen parkeerterrein achter onze winkel.

Wij zijn een kwaliteit- gericht bedrijf waar service en kwaliteit voorop staat. Bij ons kunt u alle producten in de winkel bekijken en op uw gemak een keuze maken.

Onze eigen bezorg- en installatie dienst komt uw aankopen vaak dezelfde dag al installeren en instellen. Met uitzondering van een aantal producten zoals inbouw apparatuur is bij ons de bezorging en installatie gratis!

U kunt ook online bij ons bestellen. Uw bestelling wordt doorgaans binnen 24 uur thuis bezorgd. Wilt U Uw aankoop door onze installatie dienst laten installeren? Neemt U dan contact met ons op om hier een afspraak voor te maken.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp en SMS via nummer 0682139100 en FaceTime en Skype via info@radiobakker.nl ( op afspraak )

Technische Dienst

Alle reparaties worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd, en mocht het nodig zijn uw apparatuur door te sturen naar de importeur wordt dit uiteraard met u besproken.

Een reparatie aan huis is ook mogelijk voor bijvoorbeeld Uw koelkast of wasmachine. Een afspraak hiervoor maakt u in de winkel.

Al onze leveringen en reparatie geschieden onder de algemene voorwaarden van Techniek Nederland. Voorheen Uneto.

Onze algemene voorwaarden kunt U hier downloaden.Openingstijden

Maandag 13.30-18.00
Dinsdag 9.00-18.00
Woensdag 9.00-18.00
Donderdag 9.00-18.00
Vrijdag 9.00-18.00 *
Zaterdag 9.30-17.00
Zondag Gesloten

* t/m september geen koopavond.