Acties ontvang onze laatste acties per mail

vanaf € 4990,-

Loewe Bild 7, de allerhoogste kwaliteit OLED!


" The new Art of Perfection "

Deze perfectie is oa. bereikt door gebruik te maken van de nieuwste OLED technologie.
Ongelofelijke zwartwaardes zorgen voor een realistische kleur weergave. Uiteraard in 4K Ultra HD kwaliteit.

Loewe eigen is natuurlijk de goede geluidskwaliteit. hier zorgt de geïntegreerde soundbar van maar liefst 120watt voor.

De soundbar verschijnt onder het toestel zodra deze wordt ingeschakeld.
Bij het inschakelen komt het gehele scherm vloeiend omhoog waardoor de soundbar zichtbaar wordt.

Verder zijn uiteraard alle Loewe innovaties in de Bild 7 aanwezig, zoals de geïntegreerde harde schijf voor opname en pauze tv.
Digitale tuners voor oa Ziggo en Canal+, Netflix, YouTube player en nog veel meer.

Kom langs en bewonder de Bild 7 zelf.

Leverbaar in 55" € 4990,- en 65" € 6990,- ( wandmodel )


Loewe bild 7. De nieuwe manier van televisie kijken.

OLED-technologie van Loewe.

Niets is zwarter dan zwart. In de absolute betekenis van het woord. De OLED-technologie produceert beelden via zelf lichtgevende pixels, Organische Light-Emitting Diodes. In tegenstelling tot LCD-schermen hebben zij geen backlight nodig. Ze zijn uit. Ze zijn zwart. Reageren in minder dan één microseconde. Van heel helder tot de donkerste nacht. Snelle bewegingen komen tot leven met een ongekende levendigheid. Compromisloos. In een perfecte beeldkwaliteit.


De zwartste stof die bekend is.

VantaVision is gebaseerd op ontdekkingen in de nanowetenschap. De zwartste substantie die ooit geproduceerd is, heet Vantablack® (Vertically Aligned Nano Tube Array). Deze is gemaakt van hele kleine carbonstaafjes, die het licht zeer zwak reflecteren en het helemaal absorberen. Vantablack wordt gebruikt om ruimtetelescopen te kalibreren en satelieten te camoufleren en het heeft bovendien een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan de visuele kunst. Dit alles inspireerde en motiveerde Loewe. Om een totaal nieuwe manier van televisie kijken te ontwikkelen. VantaVision.


Televisie is iets van gisteren. Nu hebben we VantaVision.

VantaVision, een compleet nieuwe dimensie in televisie kijken. Met een visuele kracht die nooit eerder vertoond is, weet deze nieuwe manier van televisie kijken zelfs aan de donkerste scenes fascinerende details te ontfutselen. Dompelt felle lichtschijn in een kleurrijke zee van tinten. Verleent een diepe & rijke levendigheid aan natuurlijke kleuren. Het geheim is een puur zwart. Het perfecte podium voor messcherpe contrasten. Met een beeldkwaliteit die geen compromissen toelaat. De nieuwe kijkervaring, die state-of-the-art OLED-technologie en beeldverwerkingssoftware combineert, heet Loewe VantaVision.Met één druk op een knop schuift het scherm omhoog om de geïntegreerde soundbar met zijn royale 120 Watt uitgangsvermogen vrij te geven.
Hieronder een introductie filmpje van de IFA in Berlijn waar de nieuwe Bild 7 geïntroduceerd werd.


« Terug naar acties Meer informatie »