Acties ontvang onze laatste acties per mail

vanaf € 3499,-

Nu € 500,- inruil voordeel bij Loewe Bild 5 set serie.


Leverbaar in 55 en 65"

Bild 5.55 vanaf € 3499,-
Bild 5.65 vanaf € 5499,-

Bild 5.55 set, incl. soundbar en draaibaar tafelstatief € 4149,- nu na € 500,- inruil € 3649,-
Bild 5.55 set, incl. soundbar en floor stand eiken € 5149,- nu na € 500,- inruil € 4649,-

Bild 5.65 set, incl. soundbar en draaibaar tafelstatief € 6149,- nu na € 500,- inruil € 5649,-
Bild 5.65 set, incl. soundbar en wandsteun vlak € 6149,- nu na € 500,- inruil € 5649,-

Verrassend. Aanpasbaar.

De Loewe bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk. Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om uw eigen droom televisie te maken. Van een op de muur gemonteerde monitor-versie naar een tafelstand versie of vrijstaand op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar. Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de Loewe systeemluidsprekers.

Loewe's Creative Director, Bodo Sperlein "We zijn een van de eerste televisieproducenten die weer natuurlijke materialen gebruiken, zoals eik."


De fijnste nuances

Het 80 watt stereo geluidssysteem met een gesloten basreflex box zorgt voor warme lage frequenties en authentiek geluid. Kies individuele componenten om uw persoonlijke configuratie te maken, bijvoorbeeld de optionele bild 5 klang soundbar. Om dat concertzaal gevoel in je eigen woonkamer te ervaren, combineer je de bild 5 OLED met klang 5 luidsprekers en de Loewe klang 5 subwoofer. Met draadloze technologie kunnen de luidsprekers en subwoofer communiceren met de televisie zonder kabels. De geïntegreerde 5.1 audio multi-channel decoder vermijdt de noodzaak om een extra AV-ontvanger te kopen. U kunt het genuanceerde geluid draadloos via de Bluetooth-koptelefoon gebruiken of Bluetooth gebruiken om muziek van uw smartphone direct naar de televisie te streamen.

OLED. Spectaculair. Anders.

Het nieuwste OLED-scherm is ultra-plat. Dunner dan de meeste smartphones slechts 4,9 mm, lijkt het bijna gewichtloos. De televisie heeft een lichte en delicate look ondanks indrukwekkende 55 "en 65" schermdiagonalen. OLED-technologie genereert kristalheldere beelden met behulp van zelfverlichtingspixels genaamd organic light-emitting diodes. In tegenstelling tot LCD's hebben ze geen verlichting nodig. Elke pixel produceert licht. Als de pixels uitgeschakeld zijn, is het resultaat een intense en volledige blackness. Met een responstijd van minder dan een microseconde. Kleuren maken zien er nog briljanter uit. Snelle bewegingen zijn adembenemend authentiek. OLED - compromisloze, perfecte beeldkwaliteit. Fascinerend anders!

Kenmerken

Geïntegreerde harde schijf (DR +) met 1.000 GB opslagruimte. Bekijk een voetbalwedstrijd terwijl u tegelijkertijd een crime thriller en een film opneemt. Pauzeer programma's en ga later kijken. Of stream uw film van de tv in de woonkamer naar de slaapkamer en bekijk het einde in comfort.

Verander kanalen of start met opname, kies films snel met behulp van de programmagids en bekijk snel de achtergrondinformatie: ook beschikbaar om te downloaden naar uw smartphone of tablet, de Loewe app maakt het leven nog makkelijker.

Alle technische informatie van de Bild 5.55 OLED vindt U HIER

Alle technische informatie van de Bild 5.65 OLED vindt U HIER


« Terug naar acties Meer informatie »