Acties ontvang onze laatste acties per mail

vanaf € 899,-

Nieuw bij ons in de winkel, meubels op maat

Ardeno, TV meubels

oa. Model Khalina, model Mika en Model Joy

Ook standaard leverbaar in diverse maten en kleuren.


KHALINA GESLOTEN MEUBEL

Ardeno Khalina is een strak veelzijdig multimedia tv meubel en leverbaar in veel verschillende standaard maten of als tv meubel op maat. Het meubel kan op de vloer staan op verstelbare aluminium pootjes of zwenkwielen, of zwevend als tv wandmeubel.

Optioneel kan de unieke Ardeno draaibare tv beugel gemonteerd worden zodat de tv zweeft en kan draaienMika meubel

MikaMeubel is het smart tv meubel dat betaalbaar design levert

in 8 kleuren, zonder meerprijs.

De huidige platte tv’s hebben een slecht geluid en dat is op te lossen door een soundbar te plaatsen bij de tv. Het is uiteraard veel mooier om die soundbar en alle andere apparaten uit het zicht te plaatsen in een smart soundbar tv meubel, achter de stof bespannen klep van een MikaMeubel. De klank blijft optimaal doordat MikaMeubel gebruik maakt van speciale akoestische stof die de klank perfect doorlaat.

MikaMeubel heeft oplossingen om bijvoorbeeld jouw Sonos Playbar of Sonos Play 1, Play 3 of Play 5 speakers in een strak tv meubel te plaatsen. Ook veel modellen soundbar en subwoofer van Samsung, Sony, LG, Heos, Bose en Canton passen in het meubel. In het 180 cm brede MikaMeubel passen ook diverse modellen subwoofers, afhankelijk van de maat.

Leverbaar in 140 cm. breed € 899,- en 180 cm. breed € 999,-
JOY! VOLLEDIG LAKWERK BUITEN- EN BINNENZIJDE

Ardeno JOY! zorgt voor rust en schoonheid. Door het doorlopende blad en front in volledig verstek wordt een naadloos geheel gerealiseerd. De greeploze fronten openen en sluiten door middel van een druksysteem. De maatwerk toepassingen maken het mogelijk vrijwel onbeperkte ontwerpen te realiseren en daardoor ontstaan unieke JOY! exemplaren.

klik voor tv meubel op maat mogelijkheden: Ardeno maatwerk

klik voor productkaarten standaard JOY! modellen: standaard modellen JOY!

THE HIGHEST LEVEL OF SMART FURNITURE

smart tv's verdienen een exclusief en fraai smart tv meubel van uitzonderlijke kwaliteit...daarom passen smart tv's perfect bij een Ardeno JOY! Ardeno JOY! wordt geleverd in verschillende standaard afmetingen en als tv meubel op maat.

Ardeno JOY! maatwerk is zoveel fraaier dan standaard meubels, hoogwaardig lakwerk geeft het meest minimalistische strakke resultaat.

Ardeno JOY! is uitmuntend vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.

zonder meerprijs leverbaar met wandmontage, verstelbare aluminium pootjes of zwenkwielen

Integratie soundbar en subwoofer mogelijk; onder andere Bose, Sonos, Heos, Loewe e.d

« Terug naar acties Meer informatie »