Acties ontvang onze laatste acties per mail

vanaf € 749,-

De nieuwe 7000 serie wasautomaten van AEG. Nu met ICI Paris cadeaubon twv. € 50,-

Meer een wasverzorger, dan een wasmachine.

Natuurlijk kunt U de normale dagelijkse wasprogramma's op deze wasautomaat gebruiken, maar de nieuwe serie van AEG is ook uitermate geschikt voor meer uitgebalanceerde wasprogramma's.

Zo kunt U in deze wasautomaat Uw delicate wol en zijde producten zonder problemen wassen met de speciale hiervoor ontwikkelde programma's.
Outdoor en jeans programma, zijn meer van dit soort voorbeelden.

Tevens heeft de nieuwe 7000 een stoom functie.
U kunt deze gebruiken om kleding op te frissen, maar U kunt er ook voor kiezen om bij het wasprogramma een stoomprogramma toe te voegen. De wasmachine gaat dan na het wasprogramma een stoomprogramma af, wat er voor zorgt dat 30% van de kreuk verdwijnt. Dit komt het wasgoed zeker ten goede, aangezien strijken voor bv. overhemden vaak schadelijker is voor de stof dan het wassen.

Modellen die wij uit voorraad kunnen leveren zijn oa.:
L7FE84CS € 749,- 8 Kg. beladingscapaciteit, 1400 toeren, waterbeveiliging, energiezuinige en stille koolborstelloze motor.
L7FE96CS € 849,- 9 Kg. beladingscapaciteit, 1600 toeren, waterbeveiliging, energiezuinige en stille koolborstelloze motor.

Uiteraard komen wij gratis deze wasautomaat bij U thuis afleveren en installeren.* Uw oude machine kunnen wij voor U mee terugnemen.*


Specificatie« Terug naar acties Meer informatie »